Megens Installaties Dickens Druten Academy

Verenigingen, vriendengroepen, elftallen en sportteams opgelet! Stap in de wondere wereld van Charles Dickens en verdien geld voor jullie (club)kas, door deel te nemen in de vorm van een straattheater-act aan het Dickens Festijn op zondag 10 december 2017.

Maar liefst 10 groepen namen vorig jaar deel aan de eerste editie van de Megens Installaties Dickens Druten Academy. De inschrijving voor de aankomende editie is vanaf nu geopend. Vind je het spannend om te acteren? Geen probleem, dat hoeft ook niet! Als groep bepaal je zelf hoe je tijdens het Dickens Festijn verkleed gaat en welk tafereel jullie uitbeelden. Over straat als luidruchtige handelaren in antiek en curiosa? Of toch ingetogen als schoorsteenvegers? Alles kan.

Drie geldprijzen
Toneelverenigingen, voetbalelftallen, carnavalsclubs, vriendengroepen, families en buurtverenigingen: iedereen is welkom. Iedere deelnemende groep ontvangt een bedrag van € 100,00 wat vrij te besteden is, bijvoorbeeld aan kleding of decorstukken. Onder de deelnemers worden drie geldprijzen uitgereikt. De groep met de beste performance wint € 750,00, de tweede plaats is goed voor € 400,00 en wie op de derde plaats eindigt ontvangt € 150,00. Deelnemen kan al vanaf 3 personen.

Wij dagen jullie uit!
Verzamel de leden van je vereniging, club, team of vriendengroep en bedenk een leuk idee. Wat dat is mag iedere groep zelf bepalen. Bedenk daarbij dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Onze deskundigen helpen jullie graag op weg met een idee, kleding en attributen. Een commissie bestaande uit bestuursleden van Stichting Dickens Druten en afgevaardigden van Megens Installaties bekijkt uiteindelijk of de ideeën passen binnen de sfeer van ons evenement.

Nou, waar wacht je nog op?
Meld je aan voor de Megens Installaties Dickens Druten Academy via het aanmeldformulier. Klik op onderstaande button.

Megens Installaties Dickens Druten Academy aanmeldformulier

 

Dickens-Festijn-foto-academy 

Dickens festijn Druten