Route en parkeren

Het Dickens Festijn wordt gehouden in het historische centrum van Druten. Druten geldt als één van de belangrijkste regionale centra in het Land van Maas en Waal en ligt centraal gelegen in Nederland. Druten kent een zeer goede ontsluiting op de Rijkssnelwegen A15, A50/A73 en A2 en is gelegen op 20 autominuten van Nijmegen en Tiel.

Openbaar vervoer
Het Dickens Festijn in Druten bezoeken met het openbaar vervoer is mogelijk vanaf de stations van de Nederlandse Spoorwegen in Nijmegen en Tiel. In Nijmegen vertrekken vanaf het centraal station de lijnbussen 85 en 89 naar Druten. In Tiel vertrekt vanaf het centraal station de lijnbus 42. Klik hier om een actuele reisplanning met het openbaar naar Druten te maken.

Plan mijn OV reis

Parkeren
Rondom het centrum van Druten zijn meerdere openbare parkeerterreinen aanwezig. Daarnaast zijn enkele privé parkeerterreinen opengesteld voor gebruik tijdens Dickens. Verkeersregelaars kunnen u verwijzen naar de verschillende terreinen. Deze terreinen liggen allen op loopafstand van het Dickens Festijn; maximaal 10 minuten.

Parkeren mindervaliden
Indien u beschikt over een invalidenparkeerkaart, kunt u dichterbij parkeren. Navigeer naar de Ooievaarstraat 14 Druten, en rijdt enkele meters verder voorbij het parkeerterrein bij de Jumbo. U treft aan uw linkerhand een doodlopend straatje aan, geflankeerd door een stenen muur. U kunt hier parkeren. 

Klik op de onderstaande Googlemaps kaarten om een grotere kaart weer te geven.

Dickens festijn Druten

Parkeren voor invaliden

Overige parkeerterreinen