Route en parkeren

Het Dickens Festijn wordt gehouden in het historische centrum van Druten. Druten geldt als één van de belangrijkste regionale centra in het Land van Maas en Waal en ligt centraal gelegen in Nederland. Druten kent een zeer goede ontsluiting op de Rijkssnelwegen A15, A50/A73 en A2 en is gelegen op 20 autominuten van Nijmegen en Tiel.

Openbaar vervoer
Het Dickens Festijn in Druten bezoeken met het openbaar vervoer is mogelijk vanaf de stations van de Nederlandse Spoorwegen in Nijmegen en Tiel. In Nijmegen vertrekken vanaf het centraal station de lijnbussen 85 en 89 naar Druten. In Tiel vertrekt vanaf het centraal station de lijnbus 42. Klik hier om een actuele reisplanning met het openbaar naar Druten te maken.

Gratis pendelbussen
Tijdens het Dickens Festijn rijden er gratis pendelbussen vanaf de grote parkeerplaatsen Westerhout-Zuid (Energieweg in Druten) en Sportpark De Gelenberg (bij DIO '30) van- en naar het centrum van Druten.

De eerste pendeldienst start om 10.30 uur vanaf beide parkeerplaatsen en de laatste pendeldienst vertrekt om 17.45 uur vanaf de twee opstapplaatsen in het centrum.

Klik op de onderstaande Googlemaps kaarten om een grotere kaart weer te geven.

Dickens festijn Druten

Westerhout-Zuid

Sportpark De Gelenberg