Straattheater

Viswijven die bezoekers rotte vis aansmeren, lichtekooien die schuinsmarcheerders proberen te verleiden, raadselachtige heelmeesters die mensen proberen te genezen met wondermiddeltjes en paperboys die het laatste nieuws aan de man proberen te brengen Het is slechts een greep uit het indrukwekkende straattheateraanbod, waarmee het London uit de tijd van Charles Dickens tijdens het Dickens Festijn in Druten zo waarheidsgetrouw mogelijk wordt neergezet.

Maar liefst tientallen professionele theatergezelschappen en re-enactmentverenigingen uit heel Nederland zullen het London uit de Victoriaanse tijd op zondag 13 december 2020 in het centrum van Druten doen herleven.

Aanschouw hoe armen in de rij staan voor een gaarkeuken, hoe de mooiste korsetten en japonnen vorm krijgen, terwijl Oosterse handelaren overzeese tapijten aan de man brengen. Neem een kijkje in een heuse ‘Old English Candyshop’, waag een gokje in een illegaal gokhuis en maak kennis met de magische krachten van goochelaar Q-Trix.

Benieuwd naar het volledige strraattheaterprogramma?
Kom op zondag 13 december 2020 naar het Dickens Festijn in Druten en laat je verwonderen! 

Dickens festijn Druten